Jom Merekacipta Inovasi Model 3D

JAZRO ONLINE CLASS

Mencari aktiviti menarik sewaktu PKP 3.0 ?
Mahu belajar kemahiran masa hadapan sebagai aktiviti ko-kurikulum?????


Jom belajar merekacipta inovasi bersama JAZRO!
Menggunakan aplikasi TinkerCAD!
Pembelajaran selama 4 minggu!

Kelas 1x seminggu!
Bermula dari 'zero' Designing....sampai Pandai =)



Waktu PKP ni, tiada aktiviti untuk anak anda... Apa nak buat? Tak kan nak bagi main gadjet saja? Buku pon dah banyak habis baca, nak melukis pon dah tak ada idea.. Ibu ayah yang perlu work from home pon kadang-kadang susah nak concentrate dengan kerja, online meeting dah sebagainya... Nak marah? Bukan salah mereka mahukan perhatian... 

Apa kata daftarkan anak-anak untuk explore skill baru!
Anak dapat belajar perkara baru yang sangat bermanfaat untuk masa depan mereka manakala ibu ayah pun tenang berkerja dari rumah & tidak risau pengisian mereka semasa PKP 2.0 ni.


Contoh suasana apa yang Jazarian belajar sepanjang kelas kemahiran ini?

 

⚡️Belajar merekacipta dalam perisian



⚡️Sijil penyertaan disediakan




TESTIMONI JAZARIAN






APA KATA IBU AYAH JAZARIAN







Siapakah JAZRO?

Kami adalah Akademi Robotik dari Kerteh, Terengganu. JAZRO adalah acronym kepada JAZARI ROBOT. Nama ini diinspirasikan daripada nama seorang tokoh ilmuan Islam yang ternama iaitu Al-Jazari (1136-1206) atau turut dikenali sebagai bapa robotik.


Kami merupakan syarikat "EduTech" yang bermottokan "DEVELOP YOUNG ENGINEERS" di dalam bidang Sains, Technologi, Kejuruteraan & Mathematik (STEM) & istimewanya Jazro adalah modul Al-Jazari yang diterapkan didalam setiap kelas yang berkonsepkan "fun learning" merupakan antara teras dalam kaedah pembelajaran Jazro bagi memenuhi keperluan pendidikan kurikulum (academik) & ko-kurikulum pelajar Malaysia, selari dengan silibus KPM.

Sebuah akademi robotik yang mendapat pengiktirafan dari 'Malaysia Digital Economy Corporation' (MDEC) sebagai "DIGITAL MAKER HUB' rasmi di Negeri Terengganu (hanya satu-satunya dalam sektor industri@swasta)







APA TUNGGU LAGI! REBUT PELUANG UNTUK
DAFTAR SEKARANG!

Tempat terhad untuk 50 peserta/sesi sahaja 
Tempat terhad untuk 50 peserta/sesi sahaja
Tempat terhad untuk 50 peserta/sesi sahaja




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Registration FEE (1 TIME ONLY)
Jom Merekacipta Inovasi Model 3D BELUM MULA
3D#4 Jom Merekacipta Inovasi Model 3D (BERMULA 21 JUN)
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel jazro.marketing@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaJazro Technology Robotics Sdn Bhd
No. Akaun563055239559
Buka Maybank2u  

PENGESAHAN