DAFTAR NOW! PERCUMA DEMO JAZRO TECHNOLOGY COURSE
JAZRO TECHNOLOGY COURSE
(LEVEL 1 : CODING FOUNDATION)

DEMO KELAS PERCUMA!!!


Jom belajar robotik cara mudah dengan JAZRO!
LEBIH MENARIK, Secara ONLINE!

#StaySafe
#StayAtHome

Pada tanggal 1 Jun 2021. Total lockdown dalam siri #PKP 3.0 telah pun bermula. Ramai ibubapa terpaksa menjaga anak-anak mereka di samping terpaksa #WFH. Anak-anak pula kebosanan di rumah tanpa banyak melakukan aktiviti berfaedah.

Anak-anak sekarang hanyalah dirumah, bayangkan jika mereka tiada kelas online nanti... Apa nak buat? Tak kan nak bagi main gadjet saja? Buku pon dah banyak habis baca, nak melukis pon dah tak ada idea.. Ibu ayah yang perlu work from home pon kadang-kadang susah nak concentrate dengan kerja, online meeting dah sebagainya... Nak marah? Bukan salah mereka mahukan perhatian... 

Apa kata daftarkan anak-anak untuk explore skill baru! .Anda risau pengisian masa anak anda? Apa mereka nak buat sepanjang berada di rumah ini?

Anak dapat belajar perkara baru yang sangat bermanfaat untuk masa depan mereka manakala ibu ayah pun tenang berkerja dari rumah.
Apa yang Jazarian belajar sepanjang kelas ini?


⚡️Belajar 'Computer Science Robotic Coding'⚡️


⚡️Belajar 'Hour of Code' bertaraf antarabangsa⚡️ ⚡️Belajar asas pengaturcaraan (coding)⚡️

⚡️Belajar mengenai tokoh ilmuan Islam di zaman kegemilangan Islam⚡️

⚡️Sijil penyertaan bagi setiap peserta disediakan⚡️⚡️Sijil bertaraf antarabangsa diberikan⚡️

TESTIMONI JAZARIAN
APA KATA IBU AYAH JAZARIAN

Siapakah JAZRO?

Kami adalah Akademi Robotik dari Kerteh, Terengganu. JAZRO adalah acronym kepada JAZARI ROBOT. Nama ini diinspirasikan daripada nama seorang tokoh ilmuan Islam yang ternama iaitu
Al-Jazari (1136-1206) atau turut dikenali sebagai bapa robotik.


Kami merupakan syarikat "Edu-Tech" yang bermottokan "DEVELOP DIGITAL TALENTS" di dalam bidang Sains, Technologi, Kejuruteraan & Mathematik (STEM) & istimewanya Jazro adalah modul
Al-Jazari yang diterapkan didalam setiap kelas yang berkonsepkan "fun learning" merupakan antara teras dalam kaedah pembelajaran Jazro bagi memenuhi keperluan pendidikan kurikulum (academik) & ko-kurikulum pelajar Malaysia, selari dengan silibus KPM.APA TUNGGU LAGI!
REBUT PELUANG UNTUK
DAFTAR SEKARANG!


KELAS DEMO (2 JAM)

RM 40 

SECARA PERCUMA!!!
Money Back Guranteed: Tiada Soalan Yang Ditanyakan, Jaminan Wang Dikembalikan 100%
Di Jazro, kami yakin anda harus berpuas hati dengan servis pembelajaran yang anak anda sertai. Sekiranya setelah menyertai kelas kami, anda mendapati kelas tersebut tidak sepenuhnya sesuai dengan harapan anda atau anda tidak berpuas hati dengan alasan apa pun, yang perlu anda buat hanyalah menghantar e-mel kepada kami, beritahu kami bahawa anda mahukan bayaran balik, dan hanya itu yang dapat dilakukan.Dah Sedia Ingin Buat Tempahan?

1) Isi butiran nama, emel dan nombor telefon 
2) Lengkapkan pembayaran (FREE Trial Class)
Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi


Boleh pilih lebih dari 1